Defooe 2012.03.20. 18:22

No stressz

Igen az előző héten elmaradt az aktuális beszámoló, de csak azért mert viszonylag másnapos voltam… mert csaptunk egy ferde estét, amiről mindjárt be is számolok. De előtte, arról, hogy mennyire stressz mentes itt az élet. Mindig, amikor a kollégákkal beszélgetek, akkor megjegyzik, hogy milyen jó nekem, mert nem kell reggel becsekkolnom a munkába, este meg ki. Mert ugye én egész nap mozgok a hegyen, este meg itt Sun house-ban fejezem be a munkát.  Meg mindig megkapom, hogy én a saját főnököm vagyok, soha senki nem nézi, hogy mikor hol vagyok. És tényleg, ez így van. Ennél kényelmesebb munkát nem is tudnék elképzelni. Nagyjából fél nyolckor  síelek le, mert akkor lehet bandázni lent a többiekkel, amúgy meg csak félkilenckor kellene kezdenem. De ezt megszoktam  már, így maradt a félnyolc. Nagyjából 11-re szoktam végezni a délelőtti körömmel, így ekkor kezdem el a másfél órás ebédszünetem, majd félegy körül síelek át Kleinarlba, ahol kb fél háromra végzek,és jövök vissza, majd egy óra pihi, utána négykor rendet teszek Sun House-ban,és legkésőbb ötre végzek…ha sok a meló…  közben meg kell jegyeznem, hogy ma sikeresen leöntöttem a laptopom kólával, mert épp a whiskey-hez akartam inni… de ráborult a gépre…így most úgy ragad a klaviatúra, hogy hatalmas erőfeszítések árán tudok csak gépelni…tehát ha valakinek van ötlete, hogy miként tisztítsam meg a gépet a ragadós kólától, akkor kérem jelezze …mert  bár túlélte a merényletet a gépem, mégis javítanék állapotán. Mert igen, az a fajta hülye vagyok, aki tud ragaszkodni a gépekhez…például a kocsimhoz is, aki pont egy hete volt, hogy egy éves nálam, amúgy meg pont 19 éves, gyártani pedig kereken húsz éve kezdték el. Ezért, mert ma egy éves és egy hetes, hát kivártam a fél órát a mosónál, és lemostam … csupa öröm. És már itt éreztem, elfelejtettem, hogy mit jelent stresszelni…miközben vártam, elbeszélgettem a kétéves passat osztrák, nyugdíjas tulajával,aki dicsérte a kocsimat,mert neki is volt ilyen astrája, 15 éve… aztán volt az, hogy hazajöttem,és leöntöttem a gépem kólával. De még csak fel sem húztam magam. Megittam a whiskey-kólám,és kifeküdtem napozni, mert jó idő van. Hogy miért nem idegeskedtem? Mert legfeljebb veszek egy új gépet, ezért kár idegeskedni, ha olyan szépen süt a nap. Értitek? Itt annyit keresek, hogy ilyenek miatt egyszerűen nem érdekes az embernek idegeskedni… Előtte én sem tudtam milyen az ilyen. Hát kijelenthetem, hogy elég jó dolog…pedig korábban sem nélkülöztem. De most épp működik a laptopom, úgyhogy írok is gyorsan egy posztot.

Na de a múlt hét keddről… Hétfőn úgy jött ki a lépés, hogy lementünk tengózni a moziba. Persze közben lecsúszott egy két sör, majd lett zene, aztán táncoltunk, önfeledten élveztük a pillanatnyi szabadságot. Mert az jó. Pillanatok alatt gyerekek lettünk, úgy rúgtuk Zsolti bőrfociját, mintha a grundon lennénk… Zsolt és Joke (Józsi) még birkózott is…tényleg olyan jó érzés néha gondtalannak, gyereknek lenni… aztán jött az arconpörgés, asztalon táncolás, önfeledt jókedv.

Másnap meg ugye az, hogy elmaradt a blogolás…

Ma meg egész nap kint sütkéreztem a napom, közben meg nagyokat vigyorogtam, mert Helga szerzett nyári melót, majd a héten megyek megbeszélni a részleteket, mert még én sem tudok sokat… De azt hiszem Helgát lassan el kell hívnom egy kávéra, mert nagyon sokat segít nekem itt.  De erről, meg hogy mi lesz velem a nyáron, megkapom-e a munkát, meg mit, hogyan, majd később, ha én is többet tudok…

A múlt héten feljött velem Zsolt a hegyre, hogy körbenézzen, és csinált egy videót is rólam, amint hatalmasat síelek, a tapadós, és kásás pályán, de azért itt a videó, rögtön a képek fölött.

Jut eszembe, közben elbúcsúztattuk Tomit is, aki szintén a Winklalmban dolgozott,és hazament...megismerkedtem így a szezon végén Zolival, és piszok szem szemtelen yorkiejával, aki első randinkon már dörgölözött (aki pedig nem vette volna észre a kép alapján is szembetűnő hibát, hogy Csili nem Yorkie, hanem brüsszeli griffon, annak írom most le, hogy tévedtem, mert Csili nem yorkie, hanem brüsszeli griffon - boccs Csili :)...úgyhogy így. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltrip.blog.hu/api/trackback/id/tr904328752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomjas77 2012.03.21. 20:02:31

Szia! Milyen csajozási lehetőségek vannak arrafelé? A külföldieknek milyen esélyeik vannak az ottani lányoknál? Köszi a választ.

Defooe 2012.03.21. 20:51:39

@Szomjas77: Ugyanúgy kell csajozni,mint otthon, csak németül beszélsz... amúgy aranyosak a lányok ;)

Szomjas77 2012.03.22. 21:42:41

@Defooe: Szépek a lányok? Falun is van disco vagy csak városban?

Defooe 2012.03.23. 19:25:01

@Szomjas77:
Szépek... és van... szezon,és turizmus van :)
süti beállítások módosítása