Defooe 2012.06.06. 21:34

A gyémánt

 Jani egy bolond. Mondom úgy, hogy közben kezdem megkedvelni ezt a hülyét. Igen, ez egy rendhagyó és rövid poszt lesz, viszont arra világít rá, hogy a megannyi „kényszerszülte” külföldi munkavállalás mellett sok olyan is van, amikor az embernek nem kell hazaadnia az itt megkeresett sok eurót. Vagyis kénye kedve szerint szórhatja. Na Jani is ilyen – és itt egyben szívesen Te hülye -, ezt példázza salzburgi kalandja, amikor pillangóvadászatra indult hősünk jól megtömött bukszájával. Nagyjából 2-300 ezer forintnyi euróval támogatta meg a salzburgi, prostitúcióból élő hölgyek, és neppereik életét, csak azért, hogy jól érezze magát, csak azért, mert jól érezte magát. Hősünk sosem néz hátra, legfeljebb memoárjában olvassa vissza kalandjait, s húzza ki magát mint Casanova, a holdfényes éjszakában, miközben önbizalmát erősíti az övén húzott megannyi skalp. Igen. Egyrészt, mert Jani folyamatosan írja könyvét, melyből emlékeit is visszanyerheti. Másrészt – igen – mert Jani mosogatóként aranyéletet élhet itt, az osztrák hegyek tövében. Mit lehet erre mondani – nyilván némi Pr ráhatással, ingyen reklámot adva Jani talán soha meg nem jelenő könyvéhez – ez a Gyémánt tükörképe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltrip.blog.hu/api/trackback/id/tr1004570204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomjas77 2012.06.06. 22:28:10

Ahogy volt főnököm mondta: " Kurvák vére follyon patakokban!" :) Már én is Bécsben dolgoznék,ha nem vezetnek félre. Soha többet magyar munkaközvetítővel nem beszélek.

Szomjas77 2012.06.06. 22:34:02

Működik a cenzúra. Na mégegyszer! - Ahogyan volt főnököm mondta: " Éjszakai pillangók vére follyon patakokban! " :) Már én is Bécsben dolgoznék,ha nem vezetnek félre. Soha többet magyar munkaközvetítővel nem tárgyalok.

E-Baby 2012.11.15. 15:31:18

Vajon a "Casanovák" tudnak változni? Hősünk képes volt feladni csapodár életet valakiért akit szeret?
Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy igen!!!
süti beállítások módosítása