Még az egyik posztomat követően alakult ki heves vita pár kommentező között, hogy kell-e segítség ahhoz, hogy valakinek sikerüljön állást találnia külföldön, Én továbbra is úgy tartom, hogy nem kell protekció hozzá. Nekem sem volt, és még sok embert ismerek, akiknek szintén nem volt, mégis sikerült neki a külföldi álom összehozása. Az egész csak elszántság és akarat kérdése.

Szeretném most nektek bemutatni unokahúgom példáját, aki több évvel ezelőtt vágott bele, mégpedig London meghódításába. Akkor az érettségi követően kertészmérnöknek tanulhatott volna az egyik jó nevű egyetemen, ám ezt a luxust sajnos nem engedhette meg magának, így összepakolt, és elindult szerencsét próbálni. Hogy miként boldogult, azt jól mutatja be a következő kisfilm, amelynek nemcsak főszereplője, hanem ihletője is. Nézzétek hát, hogyan is kell karriert építeni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltrip.blog.hu/api/trackback/id/tr975058740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tikla84 2013.02.02. 16:52:44

Nagyon-nagyon jó a videó. Jó látni egy régi pesti kollégista társat! Kicsi a világ!!!!!!!!
süti beállítások módosítása